Kumppanit ja yhteistyöyritykset

Pienenä yhtiönä tunnistamme verkostoitumisen tärkeyden. Myös strategiamme on tuottaa selvää lisäarvoa emmekä siksi näe itseämme kaiken toteuttajana vaan laajennamme olemassa olevaa omilla ratkaisuillamme.

Tällä sivulla esittelemme lyhyesti keskeisimmät yhteystyöosapuolet.

Web Hotellit

Oy Tilitoimisto Proximo Ab

Tilitoimisto Proximo on pitkäaikainen kumppanimme. Yhtiöidemme välillä on toimiva synergia. Me tuotamme ja tuemme tietoteknisiä ratkaisuja ja kehitämme heidän tilitoimistopalveluitaan joilla he vastavuoroisesti tuottavat yhtiömme kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja viranomaisilmoitukset.

Lisätietoja Tilitoimisto Proximon toiminnasta löydät osoitteessa www.proximo.fi

Elma Oyj Electronic Trading

Elma on pohjoismaiden johtava yritysten välisen sähköisen kaupankäynnin palveluoperaattori. Cool Software toteuttaa Elman TYVI -palveluihin pohjautuvia TYVI -ratkaisuja PK-yrityksille.

TYVI on verkkopalvelu jonka avulla yrityksesi tai tilitoimistonne voi tehdä vakuutusyhtiö- ja viranomaisilmoituksia suoraan verkon välityksellä sähköisessä muodossa. TYVI-sanomaliikenne korvaa tehokkaalla tavalla esimerkiksi verottajalle tehtävät valvontailmoitukset jotka muuten on tehtävä paperilla.

TYVIllä voi tehdä ilmoituksia seuraaville osapuolille:
- Tilastokeskus
- Tulli
- Eläke-Fennia
- Etera
- Ilmarinen
- Verohallinto
- Ympäristöministeriö
- Tapiola
- Varma

Elma:n toimintaan ja palveluihin voit tutustua lähemmin osotteessa www.elma.net sekä TYVI-palveluihin osoitteessa tyvi.elma.net

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]