Cool Software SecureMail 1.0

SecureMail on ensimmäinen yleiseen jakeluun julkaistu tietoturvatuote jonka Cool Software on toteuttanut. tuotteen perusfilosofia on erittäin vahvan salauksen alainen henkilökohtainen viestintä.

Helppokäyttöinen

Jotta SecureMail olisi mahdollisimman helppokäyttöinen ja helposti omaksuttava on sen käyttöliittymä ja asennus erityisen pitkälle jalostettua. Vaikka SecureMail ei varsinaisesti perustu internetin yleisiin sähköpostiprotokolliin on itse sovellus käyttäjän kannalta kuin mikä tahasa sähköposti.

Asennus

SecureMail sovellus toimitetaan toimivana erityisellä USB -liitäntäisellä muistilla. Kun muisti kytketään Windows 2000 tai XP käyttöjärjestelmällä varustetun koneen USB porttiin käynnistyy sovellus automaattisesti. Kaikki sovelluksen tarvitsemat tiedot, mukaan lukien salausavaimet ovat tallennettuna tälle muistille. Koneelle josta sovellusta käytät ei jää mitään jälkiä käytöstä eikä sille asenneta mitään sovelluksia tai tiedostoja.

SecureMail tarvitsee luonnollisesti internet yhteyden toimiakseen. Yhteysasetuksia ei kuitenkaan tarvitse määritellä sillä SecureMail tunnistaa yhteyden ja siihen liittyvät asetukset automaattisesti. Jos koneelta pääsee selaimella internettiin toimii myös SecureMail!

Salaus

SecureMail käyttää tiedon salaukseen Cool Softwaren itsensä toteuttamia versioita tunnetuista salausalgoritmeistä kuten RSA, Rijndael ja elliptisten käyrien teoriaa. Myös suurten lukujen käsittelyalgoritmit ovat omaa tuotantoa. Salausavaimet ovat hyvin pitkiä ja varsinkin niiden yhdistelmä johtaa tulokseen jonka murtaminen nykyteknologialla kestäisi kymmeniä tuhansia vuosia.

SecureMail perustuu PKI infrastruktuuriin, eli julkisen avaimen vaihtoon. Tämä tarkoittaa sitä, että kullakin käyttäjällä on kaksijakoinen salausavain: salainen avain ja julkinen avain. Lähetettävät viestit salataan vastaanottajan julkisella avaimella. Salatun viestin voi puolestaan avata ainoastaan vastaanottajan salaisella avaimella. Viestit ja sovellusten ja palvelinten välinen liikenne salataan lisäksi jo aiemmin mainituilla algoritmeillä. Lisäsalauksella saavutetaan verkkotason anonymiteetti. Tämä tarkoittaa ettei verkkoliikennettä seuraamalla pysty päättelemään ketkä SecureMaililla keskenään viestivät.

Versiopäivitykset

SecureMail sovellus sisältää automaattisen etäpäivitysominaisuuden. Ohjelma havaitsee jos palvelimella on uudempi versio ohjelmasta tai sen osasta ja ehdottaa käyttäjälle päivitystä. Mikäli käyttäjä hyväksyy päivityksen suorittaa ohjelma asennuksen.

Hinnoittelu

SecureMail on hinnoiteltu palvelusopimuksena. Sovellus, USB muisti sekä versiopäivitykset ja sähköpostituki sisältyvät vuosimaksuun. Vuosimaksu on 500€ alv 0%. Vuosimaksun umpeutuessa saat laskun SecureMailin välityksellä jonka maksamalla jatkat palvelua toisen vuoden. Mikäli jätät laskun maksamatta päättyy palvelusopimus automaattisesti.

Tarjoamme lisäksi jälleenmyynnistä kiinnostuneille mahdollisuutta alennettuun hinnoitteluun! Saat seuraavista ostamistasi SecureMaileistä 100€ alennuksen kun mainitset yhteystietosi tilauksen yhteydessä. Maksat siis täyden hinnan vain ensimmäisestä kappaleesta.

Laitteistovaatimukset

SuoritinIntel Pentium II
KäyttöjärjestelmäMicrosoft Windows 2000, XP tai 2003
Käyttömuisti64 Mt
Internet yhteysToimiva
USB liitäntäUSB 1.0, 1.1 tai 2.0

Jos olet kiinnostunut haluat lisätietoja SecureMail tuotteista, hinnoittelusta, lisenssoinnista tai haluat jo tilata SecureMail tuotteita, ota yhteys myynti@coolsoft.fi. Muut yhteystiedot löydät yhteystietosivulla.

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]