Palvelut

Cool Software Oy on monipuolinen palveluyritys. Aloitimme toimintamme ATK-ohjelmistosuunnittelusta ja nyt olemme laajentaneet jopa rakennusalan konsultointiin ja sähköurakointiin. Tavoitteenamme on kehittää palvelutarjontaamme kokonaisvaltaisten ratkeisujen toimittamiseen valituilla erityisaloilla. Ohjelmistotoimituspuolella olemme erikoistuneet ja kehitämme ratkaisuja erityisen korkeaa tietoturvaa kaipaaville henkilöille ja yrityksille. Tarjoamme myös yrityksesi toiminnan kehittämisen tukea eri muodoissa.

lue lisää rakennusalan palveluistamme

Yrityskonsultointi

Tuotamme yhteistyössä kumppanimme Oy Tilitoimisto Proximo Ab:n kanssa yrityksesi kattavat talous-, johtamis- ja IT kehittämisen konsultointipalvelut. Löydät kauttamme ratkaisun yrityksesi ongelmiin olivatpa ne toimintaprosesseihin, verotukseen, juridiikkaan, tietokteknisiin ratkaisuihin liittyviä tai vaikkapa yhdistelmä näitä kaikkia!

Lue lisää tältä sivulta tai ota yhteyttä sähköpostitse niin etsimme yhdessä juuri Sinulle sopivinta palvelumuotoa. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä tilitoimisto Proximoon.

Ratkaisukonsultointi

Me toimitamme ratkaisuja! Olivatpa ne sitten tietoteknisiä tai liiketoimintatapojen kehittämistä. Ratkaisukonsultoinilla kartoitamme yrityksesi tarpeet ja laadimme ehdotukset joiden mukaan edetessä uskomme yrityksenne saavuttavan paremman tehokkuuden ja kannattavuuden kuin nykyisellä tavalla toimiessaan.

Osana parhaan mahdollisen ratkaisun etsimistä käytämme myös kumppaniemme alansa parhaita osaajia sekä kartoitamme jopa mahdollisten kilpailijoidemme ratkaisut. Tavoitteenamme ei ole myydä omaa tuotetta vaan kehittää juuri teidän liiketoimintaa uudelle tehokkuuden tasolle.

Prosessikonsultointi

Osana ratkaisukonsultointia kartoitamme yrityksesi liiketoimintaprosessit ja laadimme niille kehittämissuunnitelman. Liiketoimintaprosessien kuvaaminen luo perusten liiketoiminnan paremmalle ymmärtämiselle, sekä meille että teille.

Muut palvelut

Suoritamme myös muita konsultointitoimeksiantoja kuten arkkitehtuuri, tuote- tai teknologiaevaluointeja sekä auditointeja.

Lisätietoa näistä ja muista palveluistamme saat sähköpostitse osoitteesta myynti@coolsoft.fi

[an error occurred while processing this directive]