Rakennusalan palvelut

Cool Software on laajentanut toimintaansa rakennusalan konsultaatioon sekä rakennusten sähköurakointiin. Tarjoamme erilaisia rakennusalan konsultointipalveluita erityisesti pientalorakentajille. Henkilöstömme omaa alansa huippuosaamisen ja pitkän kokemuksen. Ainutlaatuinen yhdistelmämme tietoteknistä, rakennusteknistä ja sähköteknistä osaamista mahdollistaa haastavien ja hyvin teknisten taloratkaisujen hallinnan, suunnittelun ja urakoinnin.

Vastaavan työnjohtajan palvelut

Tiesithän että kaikkiin rakennushankkeisiin on nimettävä ja viranomaisille ilmoitettava pätevyydeltään riittävä vastaava työnjohtaja. Cool Software tarjoaa tämän palveluna. Vastaavat työnjohtajamme ovat alansa huippuosaajia ja ovat toimineet vastaavana työnjohtajana lukuisissa rakennuskohteissa. Osana palveluamme vastaava työnjohtaja pitää huolen siitä että kaikki rakennusluvassa määrätyt viranomaisvelvoiteet tulevat hoidetuksi asianmukaisesti ja ajallaan. Lisäksi vastaava työnjohtaja huolehtii mm. riittävästä rakennustuvallisuudesta.

Rakennusprojektin projektipäälikköpalvelu

Cool Software tarjoaa palveluna rakennusprojektin projektijohdon. Projektipäälikkö huolehtii koko rakennusprojektin projektisuunnittelusta ja sen läpiviennistä. Tarvittaessa projektipäälikkö voi myös vastata kilpailuttamisesta työmaan eri vaiheissa.

Tyypillisesti asiakkaamme palkkaavat kauttamme vastaavan työnjohtajan joka samalla toimii työmaan projektipäälikkönä.

Sähköurakointi

Cool Software Oy on laajentanut toimintaansa myös sähköurakoinnin puolelle. Saat kauttamme rakennus-, saneeraus- tai suunnitteluvaiheen sähkötyöt helposti ja ammattitaidolla. Olemme S1 luokan urakointiyritys eli voimme suorittaa kaikki sähköalan luvanvaraiset työt, aina suunnittelusta toteutukseen.

Erikoisuutenamme tarjoamme ylivoimaisen yhdistelmän osaamista korkean automaatiotason sähköistystöissä. Pystymme toimittamaan yhden luukun periaatteella kaiken taloautomaatioosi liittyvän aina rakennussuunnittelusta, sähköistyssuunnitteluun ja tarvittaessa jopa ohjelmistosuunnitteluun sekä kaikkien näiden toteutukset ja tavaratoimitukset.

Lisätietoa näistä ja muista palveluistamme saat sähköpostitse osoitteesta myynti@coolsoft.fi

[an error occurred while processing this directive]